Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Vakantiewoning Overslag. Na reservatie gaan deze Algemene voorwaarden van kracht.

Bij het niet respecteren van deze Algemene Voorwaarden kan de verhuurder de toegang ontzeggen en/of weigeren aan de huurders zonder terugbetaling.

Reservatie en betaling

Reservaties worden aanvaard per mail of via de website van Airbnb of andere boekingskanalen. Actuele tarieven kunnen op de website teruggevonden worden.

Als de aankomstdatum meer dan een maand na reservatiedatum is dient er een voorschot van €800 te betalen binnen de 5 werkdagen. Bij ontvangst van het voorschot is de reservatie definitief, u zal hiervan per mail bericht ontvangen.

Het resterende saldo en een waarborg van €600 dient een maand voor aankomst te worden overgeschreven. Indien de reservatie minder dan een maand voor aankomstdatum is dient het volledige bedrag en de waarborg van €600 te worden overgeschreven. Bij ontvangst hiervan is de reservatie definitief, u zal hiervan per mail bericht ontvangen.

Na controle van de woning zal het voorschot teruggestort worden, binnen de 5 werkdagen, naar hetzelfde rekeningnummer als waarmee het betaald is.

Annulering

Annulatie kan kosteloos tot 30 dagen voor aankomstdatum. Hierbij zal het voorschot bedrag van €800 teruggestort worden naar de rekening waarmee ze betaald is. Bij annulatie minder dan 30 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. De huurder dient deze binnen de 5 werkdagen te betalen.

Schade en risico’s

Vakantiewoning Overslag is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade van roerende goederen van de huurder(s).

Schade aan of verlies van (on)roerende goederen dienen zo snel mogelijk gemeld te worden aan de verhuurder. Schade dient vergoed te worden aan de verhuurder.

Bij (juridische) geschillen zijn alle kosten voor de huurder.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst kan u uw sleutel vinden in de sleutelbox. Deze dient terug geplaatst te worden bij vertrek. Aankomst op aankomstdatum na 16u, vertrek op vertrekdatum voor 13u, tenzij anders uitdrukkelijk overeengekomen.

Huisdieren

Honden en paarden zijn welkom tijdens uw verblijf. U dient hier melding van te maken bij reservatie. Per paard wordt er een meerprijs van €25/dag gevraagd. Dit is inclusief hooi, stro, water en gebruik van de stallen.

Huisregels

  • Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen bij uw verblijf.
  • Roken is verboden in de woning. U kan roken op het terras, dat peuk vrij dient te blijven
  • Alcoholmisbruik is verboden. Het is verboden om in Vakantiewoning Overslag drugs te bezitten, te gebruiken of te verhandelen.

Indien u wenst kan u kosteloos een exemplaar van de Algemene Voorwaarden vragen aan de verhuurder.