In de omgeving

Overslag, een Belgisch-Nederlands dorp

Op slechts 40 minuten rijden van Gent en Antwerpen ligt het Belgisch-Nederlands dorp Overslag. In de omgeving is er een ruim aanbod aan activiteiten.

Vakantiewoning Overslag is de ideale uitvalsbasis voor een rustgevende wandel- en fietsvakantie. 

 

Hieronder kan u een aantal activiteiten vanuit de omgeving vinden.

Wandelen & fietsen

Vakantiewoning Overslag is ideaal als uitvalbasis voor een wandel- en fietsvakantie. Op sites zoals Route You kan je verschillende wandel- en fietsroutes vinden in de buurt. 

paardrijden

Ook met paarden bent u bij ons welkom. Ontdek de Smokkelroute vlakbij Vakantiewoning Overslag. Er is ook een gedraineerde zandpiste naast de vakantiewoning.

Golfen

Op slechts 6 km van Vakantiewoning Overslag kan u de golfbaan De Woeste Kop in Axel vinden. Hier is een min. handicap vereist van 36. Reserveren kan via de website zelf.

Provinciaal domein

Het provinciaal domein Puyenbroeck heeft een zeer ruim aanbod aan activiteiten; van minigolf tot mountainbiken. Ontdek het ontspannings– en sportaanbod.

Kanovaren

Bekijk het vanuit een ander perspectief en ontdek de regio vanop het water. Geniet van een kano- of kajaktocht op de Moervaart. Reservaties mogelijk via de website van Kanocenter.

portaal van vlaanderen

Ontdek de maritieme wereld langs het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Ontdek er alles over het sluizencomplex en geniet van een rondvaart op het kanaal.